Analyse og innsikt

Analyseavdelingen i Amedia Marked gjennomfører årlig en rekke undersøkelser innen effektmålinger, bransjeanalyser og spesialanalyser for mange av våre viktige kunder.

Gjennom et kontinuerlig analyseløp med undersøkelser og gjennom vår førstepartsdata (aID), har Amedia tilgang til unik innsikt som skaper verdi og effekt for norske annonsører. Vi ønsker å samarbeide tett med annonsørene og mediebyråene for å skape de gode og effektive kundereisene bygd på annonsørdata og aID. Amedia vil alltid gi annonsekjøperne full innsikt, slik at vi sammen skaper verdi og effekt.

På denne siden vil vi dele hovedfunn fra våre analyser og bransjeundersøkelser.

Ønsker du mer detaljert informasjon tilpasset nettopp ditt behov, er det bare å ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bransjeundersøkelser

Dagligvareundersøkelen 2022

I en tid der priser på dagligvarer har økt og ser til å øke fremover, parallelt med at renter og inflasjon øker, gjør at prioriteringene til den enkelte forbruker kommer til å bli tøffere i tiden fremover. Det blir stadig viktigere å forstå markedet og kundenes behov.

Netthandel

Denne undersøkelsen ser på temaer som handelshyppighet, kjøpsplaner, produktkategorier og hvorfor folk handler på nett fremfor varer i fysisk butikk.

Møbel- og interiørundersøkelsen 2022

4 av 10 nordmenn planlegger å handle møbler i løpet av de neste 6 måneder og halvparten vil handle interiør, viser undersøkelse utført av YouGov.

Byggevareundersøkelsen 2022

De siste to årene har det norske folk brukt mer tid hjemme enn på veldig lenge. Hva har det gjort med våre behov for å pusse opp hjemme?

Lokalavisen troner på tillitstoppen

Ingen kommersielle medier har høyere tillit enn norske lokalaviser.

Ferieundersøkelsen

Hvilke planer har nordmenn for årets sommerferie?

Bilundersøkelsen 2021

Bank- og forsikring 2021

Design og utvikling av Bonefish.no