Jobb hos oss

Ønsker du en variert hverdag med spennende arbeidsoppgaver, engasjerte kollegaer og gode muligheter for utvikling? Da kan Amedia Salg og Marked være det rette valget for nettopp deg og din karriere! 

Et godt sted å jobbe

GreatPlacetowork

Hos oss er medarbeiderne vår viktigste ressurs og hver enkelt medarbeider er avgjørende for vår felles suksess. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at Amedia er et godt sted å jobbe. Amedia er en komplett verdikjede, det gir ansatte store muligheter for utvikling innenfor konsernet og spennende karrieremuligheter innen ulike fagfelt.

Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder. Amedia er et stort konsern som gir ansatte store muligheter for utvikling internt samt spennende karrieremuligheter på tvers av forretningsområder.

 

Slik er det å jobbe hos oss:

“Samfunnsoppdraget Amedia er med på å løse er en av de største grunnene til at jeg har jobbet så lenge i konsernet.

Det som gjør det spennende å jobbe i Amedia er først og fremst menneskene som jobber her, kompetansemiljøet, og at det er et stort konsern som gir mange muligheter.”

- Beate Carlsen, Salgsdirektør i Amedia Salg og Marked

 

Søk jobb hos oss

Vi er alltid interessert i å få dyktige folk med på laget. Send gjerne en åpen søknad på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Se alle ledige stillinger for hele Amedia-konsernet her.

Amedia Salg og Marked AS er en del av Amedia-konsernet. Dersom du kun ønsker å se stillinger for Amedia Salg og Marked, må du velge dette under "Selskap".

Design og utvikling av Bonefish.no