132 klare for årets Gulltusjen

Publisert: 23. april 2018
Tag: Nyheter

Totalt 132 deltakere og 66 team er nå klare for Gulltusjen som arrangeres på Westerdals Oslo ACT onsdag 25. april. Ved hjelp av blokk og tusj skal unge kreative som er 30 år eller under kjempe om topplasseringer. Avisannonsen er som vanlig temaet.

Totalt 132 deltakere og 66 team er nå klare for Gulltusjen som arrangeres på Westerdals Oslo ACT onsdag 25. april. Ved hjelp av blokk og tusj skal unge kreative som er 30 år eller under kjempe om topplasseringer. Avisannonsen er som vanlig temaet.

I konkurransen får teamene i oppgave å skissere en avisannonse for ett gitt produkt i løpet av seks timer, kun ved hjelp av papir og tusj. Vinneren er teamet som kommer opp med den beste ideen.

Nytt av året er at det skal kåres to vinnerteam av Gulltusjen. Det blir en vinner i kategorien for studenter, og en vinner for reklamebyråteam.

Amedia Marked er arrangør av konkurransen for fjerde året på rad, i samarbeid med Norges Cannes Lions-representant CAPA Kinoreklame og Westerdals.

På jakt etter den beste ideen!

Vinnerteamet i klassen for studenter premieres med 20 000 kroner. Teamet som vinner i konkurransen for reklamebyråer premieres med en reise til Cannes fra 16.-23. juni. Der skal de representere Norge i Young Lions Print-konkurransen. Forutsetningen for å delta i denne kategorien er at man er 30 år eller under og er fast ansatt i et byrå som jobber med kreativitet og kommunikasjon.

Juryen av årets utgave av Gulltusjen består av Knut Røse, Client service director i Empefire, Vibeke Wiedswang, Account Manager i SMFB, representant fra casegiver og Vegard Kvalvaag, salgsdirektør i Amedia Marked.

Vegard Kvalvaag- Med Gulltusjen ønsker vi å inspirere til kreativitet samt sette printannonsen på dagsorden. Det er viktig at det kontinuerlig utvikles talenter på dette området. Print er fremdeles en svært stor og vesentlig reklamebærer, sier salgsdirektør Vegard Kvalvaag i Amedia Marked.

- Interessen for Gulltusjen i år er enda større enn i fjor. Vi håper og tror at det blir høy kvalitet og en jevn konkurranse om seieren i de to kategoriene, sier Kvalvaag.

I fjor var det Torbjørn Havn og Theo Mogens Merkiled fra Westerdals Oslo ACT som gikk til topps i Gulltusjen. Da ble det konkurrent i kun en kategori. I år er det to.

Bilde: Juryleder og salgsdirektør i Amedia Marked, Vegard Kvalvaag.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt kommunikasjonsansvarlig Anette Færevik Gulbrandsen i Amedia Salg og Marked AS på mobil 958 46 003 og/eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Kontakt

Telefon: + 47 020880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Adresse

Akersgata 34
0180 Oslo
PB 1168 Sentrum
0107 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no