132 reklametalenter skal kjempe om Gulltusjen-seier i to kategorier

  Publisert: 04. mars 2022

  9. mars er det klart for en ny utgave av reklamekonkurransen Gulltusjen i regi av Amedia Salg og Marked. 132 unge og kreative skal kjempe om å få delta i reklamekonkurransen Young Lions Print eller et premiebeløp på 20 000 kroner.

  Først må teamet på to personer vinne Amedia Salg og Markeds konkurranse Gulltusjen i en av to kategorier. Deretter blir det premieutdeling.

  Det skal kåres en vinner blant studentteamene og en vinner blant reklamebyråteamene. Studentteamet premieres med 20 000 NOK.

  Teamet fra reklamebyrå vil gå videre til å representere Norge i den internasjonale Young Lion Print-konkurransen. Konkurransen går av stabelen i mai, ikke i Cannes, men digitalt denne gangen. I tillegg til at de får ta del i konkurransen, vinner reklameteamet flybilletter, hotell, og pass til festival og prisutdeling i Cannes i juni. 

  Totalt 132 deltakere, i form av 66 påmeldte team, konkurrerer om premiene i de to kategoriene.

  Anette Gulbrandsen

   – Interessen for Gulltusjen er stor, så her blir det tøff konkurranse  både om deltakelse i Young Lions Print og premiebeløpet. Young Lions Print har høy status – og det er gjevt å delta der. Derfor er jeg sikker på at alle vil yte sitt beste og at bidragene er av høy kvalitet, sier Anette Færevik Gulbrandsen, leder for kompetanse, marked og kommunikasjon hos Amedia Salg og Marked.I år blir konkurransen heldigital. Også bidragene skal sendes inn digitalt.

  – Vi har valgt å gjøre den digital i år. Selve Young Lion Print vil også avholdes digitalt, fra 18. til 19. mai, sier Anette Færevik Gulbrandsen.

  Gulltusjen er en idékonkurranse for alle student- og kreatørteam som er 31 år eller under. Teamene må bestå av to personer og det er papirannonsen som står i fokus.

  Konkurransen går ut på at alle teamene får i oppgave å skissere en avisannonse for et gitt case/produkt i løpet av seks timer, kun ved hjelp av tusj og papir. Tegningene utføres på papirark. Teamet som kommer opp med den beste ideen kåres til vinner.

  Gulltusjen arrangeres i samarbeid med CAPA, Norges representant for Young Lions og Westerdals, Høyskolen Kristiania.

  – I Gulltusjen settes papirannonsen og kreativitet i fokus. Vi ønsker å inspirere til kreativitet, samt sette papirannonsen på dagsorden. Det er viktig for oss at yngre kreatører blir bevisste på avis som mediekanal, hvilke muligheter som foreligger og ikke minst hvilken effekt bruk av printmediet gir, sier Anette Færevik Gulbrandsen.

  For mer informasjon om årets konkurranse, se her:
  https://www.amediamarked.no/gulltusjen

   

  For mer informasjon, kontakt Anette Færevik Gulbrandsen, leder for kompetanse, marked og kommunikasjon hos Amedia Salg og Marked, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 958 46003

   

  Design og utvikling av Bonefish.no