• Hjem
  • Aktuelt
  • Alexander Reklamebyrå vant «TETT PÅ»

Alexander Reklamebyrå vant «TETT PÅ»

Publisert: 29. januar 2019

Med en reklamekampanje for MIX er det Alexander Reklamebyrå som stikker av med seieren for tredje tertial i Amedia Marked sin reklamekonkurranse «Tett På».

Med en reklamekampanje for MIX er det Alexander Reklamebyrå som stikker av med seieren for tredje tertial i Amedia Marked sin reklamekonkurranse «Tett På».

Se tidligere vinnerbidrag her og her

«Tett På» er en konkurranse som kårer den beste reklamen i Amedia Marked sine lokale medier. Hvert tertial kåres en vinner – i tillegg kåres en totalvinner ved årets slutt.

Med en målsetning om å fremme de lokale MIX-butikkene, kjøpmennene og MIX sin berømte cheeseburger ble det produsert om lag 100 lokale kampanjer hvor hver enkelt MIX-butikk var avsender. Kampanjen bestod av flere elementer basert på innsikten om at USA sin nåværende president spiser cheeseburger hver dag kl 18.30. I tillegg til lokale kampanjer var reklamefilmer på Facebook og YouTube en del av mediemixen.

-Vi syntes det er utrolig hyggelig å bli nominert og ikke minst å vinne siste tertial, sier konsulent i Alexander Reklamebyrå Marius Wold.

-Å se hvordan samspillet mellom digitale og tradisjonelle kanaler har fungert har vært lærerikt og har gitt oss økt innsikt i hvordan vi optimalt kan forankre gode lokale kampanjer, sier kreativ leder i Alexander Reklamebyrå Ying Hau.

- Vi vil også takke alle kjøpmennene i MIX som ønsket å bli med. Vi lagde jo tross alt en kampanje som skulle få en av verdens mektigste personer til å komme til hjembygda for å prøve en lokal MIX cheeseburger, sier Marius Wold.

I juryens begrunnelse står det følgende: Ved hjelp av 100 kjøpmenn fikk MIX skreddersydd 100 kampanjer for 100 forskjellige MIX-butikker. En fin og effektiv måte å få en nasjonal kampanje til føles lokal.

Vinnerkampanjen var å finne i Amedia Marked sine lokale aviser, YouTube, Facebook og Instagram.

Bak vinnerkampanjen fra tredje tertial står Ying Hau (kreativ leder), Line Aas (AD), Jeppe Christoffersen (tekstforfatter) og Marius Wold (konsulent)

I kriteriene til prisen står det blant annet at bidragene skal være lokalt forankret og godt fortalt til lokalsamfunnet. Konkurransen er åpen for kampanjer både for print og digitalt. Reklamebyråer, kreatører og kreative team har anledning til å delta.

Vinnerteamet av 2018 premieres med en tur til New York og ad:tech konferansen i 2019.

Vinneren offentliggjøres på Gullblyanten 1.mars 2019.

Bilde: Deler av vinnerteamet, Marius Wold (konsulent) og Ying Hau (kreativ leder)

For mer informasjon, kontakt prosjektkoordinator Marthe Bergly Pettersen i Amedia Marked på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 971 15 740.

Kontakt

Telefon: + 47 020880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Adresse

Akersgata 34
0180 Oslo
PB 1168 Sentrum
0107 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no