Amedia Salg og Marked fyller på med seks nye hoder

  Publisert: 24. februar 2022
  Tag: Nyheter

  Amedia Salg og Marked trenger stadig ny kompetanse – og fyller nå på med kunnskap for å styrke seg på flere områder innen kommunikasjon, teknologi, analyse, målgruppeorientering, salg med mer.

  – Vi har nå fått på plass ny og spennende kompetanse. Amedia kan se tilbake på et sterkt 2021 – og nå fyller vi på med kloke hoder for å bli enda bedre. Vi ser at vi skaper verdier og resultater, og det gir oss god medvind, sier Hilde Norddal, som er konserndirektør i Amedia Salg og Marked.

  I uke 6 startet Seyon Chelian i jobben som AdTech manager i digitalavdelingen hos Amedia Salg og Marked. Han har blant annet vært grunder i to oppstartsselskaper innen MedTech og eCommerce. Han kommer sist fra mediebyrået Starcom.

  – Jeg ser frem til å finne effektive og kreative løsninger på tvers av tverrfaglige team i min stilling som AdTech-manager, sier Seyon Chelian.

  I samme uke startet også Silje Lippestad. Hun kommer inn i en helt ny stilling som revenue manager i digitalavdelingen. Hun er siviløkonom med arbeidserfaring fra revenue management i hotellbransjen, samt innen business controlling.

  – Jeg gleder meg masse til å sette fokus på inntektsoptimalisering gjennom rollen som revenue manager, og ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med alle de dyktige folkene i Amedia, sier Silje Lippestad.

  Cecilie Bøe startet i Amedia Salg og Marked 3. januar i år. Hun har bakgrunn fra TV, men har også jobbet med salg hos Schibsted samt sist som medierådgiver hos Carat. Nå har hun fått rollen som Ad Operations Manager i digitalavdelingen hos Amedia Salg og Marked.

  – Jeg gleder meg skikkelig til å bli bedre kjent med AdOps og resten av Amedia-gjengen, samt å komme i gang varelager-optimalisering og «Yielding», sier Cecilie Bøe.

  Christine Hoel-Aamodt er medieviter av utdanning. Hun har de siste 10 årene jobbet som markedsanalytiker og rådgiver hos Kantar. Hun har erfaring både fra norske og internasjonale mediehus. Nå går hun inn som senior markedsanalytiker hos Amedia Salg og Marked.

  – Det blir hyggelig å bli kjent med både kollegaer og kunder, forstå de ulikes innsiktsbehov, samt bidra til å finne gode løsninger som skaper vekst for både Amedia og kundene, sier Christine Hoel-Aamodt.

  Hanna Salahovic startet 3. januar i Amedia Salg og Marked, og hun har fått tittelen Produktsjef Salgsutløsende annonsering i Kommersiell produktavdeling. Hun kommer sist fra en stilling som prosjektleder hos Teknisk Ukeblad Media.

  – Nå gleder jeg meg til å bli kjent med nye kolleger, og ikke minst komme i gang med rollen som produktsjef i Amedia, sier Hanna Salahovic.

  Christian Lien har jobbet mange år innen markedsføring, salg og innholdsproduksjon, sist hos Mercell hvor han jobbet som innholdsansvarlig siden 2019. Han har nettopp gått inn i rollen som salgs- og kundereiseansvarlig og vil først og fremst jobbe med annonseplattformen VISE.

  – Det er spennende å bli en del av Amedia og å bli kjent med så mange flotte kolleger. Jeg gleder meg til jobben med å fremme annonseplattformen Vise for våre kunder, sier Christian Lien.

  For mer informasjon, kontakt Anette Færevik Gulbrandsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 958 46 003.

  TIL AMEDIA: Se bilde på toppen av artikkelen. Fra venstre: Hanna Salahovic, Christian Lien, Seyon Chelian og Silje Lippestad. Christine Hoel-Aamodt og Cecilie Bøe var ikke tilstede når fotoet ble tatt.

  Design og utvikling av Bonefish.no