Beate Carlsen går inn i ledergruppen

Publisert: 30. oktober 2018
Tag: Nyheter

Beate Carlsen blir ny salgsdirektør og går inn i ledergruppen i Amedia Salg og Marked. Carlsen tar over som salgsdirektør for Vegard Kvalvaag.

Beate Carlsen blir ny salgsdirektør og går inn i ledergruppen i Amedia Salg og Marked. Carlsen tar over som salgsdirektør for Vegard Kvalvaag.

Beate Carlsen starter som salgsdirektør 1. november. De to siste årene har hun vært leder for ett av de strategiske kundeteamene hos Amedia Salg og Marked. Hun har også bakgrunn som teamleder i printavdelingen til Amedia, samt jobbet i tidligere kanal24.

-Jeg gleder meg til å gå inn i rollen som salgsdirektør. Det skjer mye spennende hos oss i Amedia for tiden – og vi er en offensiv gjeng.  Jeg ser frem til å starte i stillingen, sier Beate Carlsen.

-Jeg vet godt hva jeg går til. Jeg kjenner både oppgavene og menneskene godt fra før. Men det er alltid morsomt og utfordrende å få et nytt ansvar, sier Beate Carlsen.

Vegard Kvalvaag går til stillingen som salgsdirektør hos CAPA kinoreklame. Han har jobbet nesten 13 år innen Orkla Media, Edda Media og Amedia.

-Jeg føler jeg har vokst opp i Amedia-systemet og er utrolig glad i produktene, organisasjonen og ikke minst alle menneskene jeg har fått lov til å jobbe med. Det er rart å tenke på hvor fort tiden har gått. 13 år er lenge, og spesielt med tanke på at jeg hadde et toårs perspektiv da jeg begynte her, sier Vegard Kvalvaag.

Ledergruppen i Amedia Salg og Marked, under Victoria C. Schultz består nå av: Kommersiell direktør Christian Thu, salgsdirektør Christine Aannerud, direktør yield management Karl Espen Iversen, salgsdirektør strategiske kunder Roger Grønset, direktør prestasjon, økonomi og tjenester Stine Aune Hvam og sist ankomne Beate Carlsen.  

-Beate har alle forutsetninger for å gjøre en solid jobb som salgsdirektør i Amedia Salg og Marked. Vi ser frem til at hun starter for fullt med nye oppgaver. Vi kjenner hennes kapasitet godt, så vi vet at dette blir veldig bra. Samtidig skal vi også takke Vegard Kvalvaag for en solid jobb gjennom mange år– og ønske ham lykke til videre i mediebransjen, sier konserndirektør Victoria C. Schultz.

-Vi har stor fart på salg av ulike kommersielle produkter her i Amedia. Ikke minst ser vi også en god tilfang av nye kunder, sier Victoria C. Schultz.

For mer informasjon, kontakt konserndirektør Victoria C. Schultz i Amedia Salg og Marked på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og/eller 948 13352.

Bilde: Beate Carlsen

Kontakt

Telefon: + 47 020880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Adresse

Akersgata 34
0180 Oslo
PB 1168 Sentrum
0107 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no