Paul Håvard Østby og Ken André Ottesen med den nye humorserien BAdesKen-TV. Foto: Seriøst Firma/ Helle Therese Kongsrud

  Bli vår sponsor for Amedias spennende nettserie med ukentlige talkshow!

  Publisert: 14. september 2023

  Vi har en spennende mulighet som du ikke vil gå glipp av! 7. september lanserte Amedia sin aller første nettserie, BAdesKen TV, med den dyktige duoen Ken André Ottesen, bedre kjent som BAdesKen, og den morsomme komikeren og manusforfatteren Paul Håvard Østby.

  Hver uke slippes det en ny episode med talkshow på 20 minutter, som tar for seg hendelser omtalt i Amedia sine lokalaviser. Dette gir deg en unik sjanse til å bli en del av noe stort.

  Som sponsor for denne fantastiske serien vil din merkevare nyte følgende fordeler:

  • Produktplassering og logo i studio: Din logo og produkter vil bli integrert i studioet, noe som gir en organisk og effektiv måte å eksponere din merkevare på.
  • Displayannonse: Du vil få eksklusiv eksponering med nettserien rettet mot et bredt og engasjert publikum.
  • Somepakke: Merkevaren vil skinne på BAdesKens instagramstory.

  Din sponsing vil ikke bare bli sett av et bredt publikum, men den vil også være med på å støtte kvalitetsinnhold og underholdning som folk virkelig bryr seg om. I tillegg vil ditt merkenavn være en integrert del av våre sendinger, noe som gir deg unik synlighet.

  Denne muligheten er begrenset, så ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om våre sponsorpakker og hvordan vi kan tilpasse dem for å møte dine spesifikke mål og behov. Dette er sjansen du har ventet på for å få din merkevare ut til verden.

  Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  i dag og bli del av Amedias spennende talkshow-eventyr!

  Design og utvikling av Bonefish.no