BYRAA BODØ VANT «TETT PÅ» IGJEN

Publisert: 18. september 2018

Med en reklamekampanje for Lofotekspressen og Nordland Fylkeskommune stikker BYRAA Bodø av med seieren for 2.tertial i Amedia Markeds reklamekonkurranse «Tett På». BYRAA Bodø vant også 1. tertial med en kampanje for Nattbussen og appen Billett Nordland.

Med en reklamekampanje for Lofotekspressen og Nordland Fylkeskommune stikker BYRAA Bodø av med seieren for 2.tertial i Amedia Markeds reklamekonkurranse «Tett På». BYRAA Bodø vant også 1. tertial med en kampanje for Nattbussen og appen Billett Nordland.

Se vinnerbidraget for 1.tertial her.

«Tett På» er en konkurranse som kårer den beste reklamen i Amedia Marked sine lokale medier. Hver tertial kåres en vinner – i tillegg kåres en totalvinner ved årets slutt.

I sommer ble busstilbudene i Lofoten doblet og Lofotekspressen gikk hele seks ganger daglig mellom Narvik og Å. For å synliggjøre dette kombinerte BYRAA Bodø kjente tekstlinjer fra folkekjære lokale artister med bilder av unike lokale busstopp. Resultatet ble en vakker og humoristisk kampanje som traff både store og små lokalt. Artistene som ble brukt var Sondre Justad, og Kari og Ola Bremnes.Kari Bremnes

-Vi ønsket å lage en skikkelig lokal busskampanje i Lofoten samt spille mer på følelser enn det rent praktiske i det å ta buss. Vi kombinerte lokale busstopp med kjente sitater og brukte humor som virkemiddel. Omgivelsene er så vakre at det ser ut som små kunstverk, sier daglig leder i BYRAA Bodø, Tom Rainer Thuv.

-Vi er veldig stolte av å vinne Tett På med akkurat denne kampanjen. Den har mange lokale elementer i seg som vi vet betyr mye for innbyggerne i Lofoten. Vi må også gi en ekstra takk til artistene som likte idéen vår og lot oss bruke tekstene deres i annonsene. Også er det jo ekstra gøy at vi vinner to tertialer på rad, sier Thuv.

Juryen begrunner sin avgjørelse på følgende måte: «Vinneren av Tett På i 2.tertial er lokal på flere måter. Lokale sangtekster, lokale bilder i lokalavisen. Annonsene greier på en fin, relevant og morsom måte å fortelle oss at Lofotekspressen dobler antall avganger mellom Narvik og Å. Gratulerer!».

Vinnerkampanjen var å finne i Lofotposten.

BYRAA Bodø består av Tom Rainer Thuv (daglig leder/AD), Mari Ruus (tekstforfatter), Liss Marie Jakobsen (designer) og Sindre Rosness (kreatør).

I kriteriene til prisen står det blant annet at bidragene skal være lokalt forankret og godt fortalt til lokalsamfunnet. Konkurransen er åpen for kampanjer både på print og digitalt. Reklamebyråer, kreatører og kreative team har anledning til å delta.

I juryen sitter juryleder Magnus Høgberg Hansen fra Anorak, Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Pia Ølstad fra SMFB og Vegard Kvalvaag fra Amedia Marked. Årets vinnerteam blir premiert med en tur til New York og ad:tech konferansen i 2019. Vinneren offentliggjøres på Gullblyanten 2019.

Bilde: Vinnerteamet, Tom Rainer Thuv, Mari Ruus, Liss Marie Jakobsen og Sindre Rosness. 

Bilde: Vinnerbidraget

For mer informasjon, kontakt kommunikasjonsansvarlig Marthe Bergly Pettersen i Amedia Marked på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 971 15 740.

Kontakt

Telefon: + 47 020880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Adresse

Akersgata 34
0180 Oslo
PB 1168 Sentrum
0107 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no