Dataangrep på Amedia og informasjon til byråer og annonsører

  Publisert: 03. januar 2022

  Natt til tirsdag 28. desember ble flere av Amedias sentrale datasystemer satt ut av drift etter et alvorlig dataangrep. Produksjonen av Amedias nettaviser har gått som normalt, men ingen papiraviser kom ut onsdag 29.12, og 13 papiraviser ble publisert torsdag 30.12. Per nå produseres tilnærmet alle aviser, og ambisjonen er mest mulig normal drift fremover. 

  Informasjon til byråer og annonsører

  Produksjon av aviser og kampanjer

  Per nå produseres tilnærmet alle aviser, og ambisjonen vår er mest mulig normal drift fremover. Dette gjelder også for annonser. Send derfor inn materiell som planlagt, og vi ber dere om å overholde våre materialfrister, og vi oppfordrer samtidig til å levere bestillinger og materiell så tidlig som mulig. Vi jobber med tidkrevende, manuelle prosesser for å kunne levere kampanjer, og vi er avhengig av å få bestillinger i henhold til fristene. 

  Digitalt fungerer alt som normalt, da disse systemene ikke er berørt av dataangrepet. 

  Som vanlig sender dere bestillinger og kanselleringer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Vi jobber også med å få en oversikt over hvilke aviser som har vært ute av produksjon når. Denne oversikten deler vi så fort den er klar.

  Faktura

  Våre økonomisystemer er fremdeles nede og vi får derfor ikke sendt ut fakturaer. Dersom noen har behov for dokumentasjon i forbindelse med årsavslutning kan dere sende oss en melding på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Ved andre spørsmål send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   For mer detaljert informasjon om dataangrepet for hele amedia-konsernet, se amedia.no 

  Design og utvikling av Bonefish.no