Deler av vinnerteamet: Ronny Valentin Donberg (f.v.), Ole Henrik Stubberud, Trygve A. Tønnessen, Marit Høvik Hartmann.

  GK vant årets første «Tett På»: Geelmuyden Kiese var best til å treffe lokalbefolkningen

  Publisert: 25. mai 2022

  Geelmuyden Kiese vant årets første tertial i Amedias reklamekonkurranse «Tett På», som kårer den beste reklamen i lokale medier. Byrået vant med en kampanje for Bertel O. Steen/Opel Norge, og for nye Opel Mokka-e.

  Ingen kunne matche GK på kommunikasjon målrettet mot lokalbefolkningen denne gangen. Lokale bilder og lokalt språk rettet mot lokale målgrupper gjorde susen, for både GK og annonsøren.

  Opel-kampanjen var inspirert av en viss JFK – og viser hvor viktig det lokale er for Opel. Samtidig ønsket GK å understreke den tyske bilkvaliteten med et glimt i øyet. Gjennom en rekke lokale annonser fortelles det hvordan nye Opel Mokka-e er designet og utviklet i Tyskland, men likevel er som skreddersydd for akkurat der folk befinner seg.

  Mokka-e har virkelig fått forflyttet seg rundt i vårt langstrakte land. Mokka-e har blant annet vært på torget i Fredrikstad, bybrua i Trondheim og langs hvite sørlandshus i Flekkefjord. Ja, til og med på Røst ytterst i havgapet i Lofoten. Totalt ni ulike motiver, fra øst til vest og fra sør til nord – med lokale variasjoner også i tekst og kraftuttrykk. Alt for å bevise at Opel går eller kjører langt for å nå inn til folk og treffe godt der de bor.

  Her ser du en av annonsene fra vinnerkampanjen:

  Annonse

  Juryen skriver følgende om vinnerarbeidet:

  I en kategori der nesten alle sier det samme på samme måte kan det være fint å ha et lokalt tilsnitt. Det har en 160 år gammel tysker nå gjort, og fint ble det også. Gratulerer Opel! ICH BIN EIN Tett På vinner kan du nå si.

  Og det er stor glede hos vinnerbyrået.

  – Dette var vårens hyggeligste beskjed så langt! Og spesielt gøy med Opel som virkelig strakk seg langt for å nå ut med lokale annonser til nesten hver krik og krok av landet, sier Trygve A. Tønnessen, kreatør i GK.

  Teamdeltakere bak vinnerannonsen for første tertial var Ole Henrik Stubberud (kreatør), Trygve A. Tønnessen (kreatør), Ronny Valentin Donberg (formgiver), Marit Høvik Hartmann (rådgiver), Lisa J. Canneaux (prosjektleder), Martine E. Bue (prosjektleder), Katinka Djemba-Djemba Grundseth (ansvarlig hos kunde), Glenn Alessandro Røkeberg (foto), Townhouse Lab (retusj) og Starcom (mediebyrå).

  Kampanjen ble benyttet i flere lokale Amedia-medier i perioden fra 24. januar til og med 6. februar i år.

  «Tett På» er en konkurranse som kårer den beste reklamen i Amedia Marked sine lokale medier. Hver tertial kåres en vinner – i tillegg kåres en totalvinner ved årets slutt som blir premiert med en tur til New York og Advertising Week i 2023. Bidragene skal være lokalt forankret og godt formidlet til lokalsamfunnet. Reklamebyråer, kreatører og kreative team har muligheten til å delta.

  Juryen i «Tett På» 2022 består av juryleder Magnus Høgberg Hansen fra Anorak, Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Knut Røse fra Schjærven og Hilde Løvsletten fra Amedia Marked.


  For mer informasjon, kontakt Anette Færevik Gulbrandsen, leder for kompetanse, marked og kommunikasjon, hos Amedia Salg og Marked AS. Hun treffes på 958 46003 og/eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Her kan du lese mer om «Tett På»

  Design og utvikling av Bonefish.no