• Hjem
 • Aktuelt
 • Hilde-Kristin Norddal blir konserndirektør i Amedia Salg og Marked

  Hilde-Kristin Norddal blir konserndirektør i Amedia Salg og Marked

  Publisert: 01. juni 2021
  Tag: Nyheter

  Hilde-Kristin Norddal tar over jobben som konserndirektør for salg og marked i Amedia etter Victoria Schultz.

  Hilde-Kristin Norddal tar over jobben som konserndirektør for salg og marked i Amedia etter Victoria Schultz, som er klar for ny jobb som kommersiell direktør i Norgesgruppen. Norddal kommer fra Vipps, der hun siden 2017 har vært direktør for bankdistribusjon.

  Før det tilbragte hun ti år i ulike roller og lederoppgaver i mediebransjen, blant annet i Aftenpostens og Schibsted Norges annonse- og salgsvirksomhet.

  - Etter fire år borte fra mediebransjen gleder jeg meg stort til å returnere og ta fatt på det viktige oppdraget Amedia har i lokalsamfunnet, og ikke minst styrke avisene i et utfordrende annonsemarked med et stort mulighetsrom, sier Hilde-Kristin Norddal.

  - Det blir absolutt vemodig å forlate Vipps, et fantastisk selskap i voldsom vekst. Læringen rundt forenkling, kunden fremst i panna, tverrfagligheten og farten man har i Vipps tar jeg med meg inn i ny spennende rolle. Og så ser jeg skikkelig frem til å bli bedre kjent med folka i organisasjonen over det ganske land, fortsetter hun.

  Konsernsjef Anders Møller Opdahl i Amedia er ikke i tvil om at han har funnet rette person for jobben.

  - Hilde-Kristin får ansvaret for å lede og utvikle en av de største annonseporteføljene i Medie-Norge og skape en entusiastisk og moderne salgsorganisasjon, der Amedias lokale medier står i front i den digitale endringsreisen som preger vår bransje. Jeg er trygg på at hun, med sin bakgrunn, er den rette til å videreutvikle vårt salgs- og markedsarbeid og sørge for at vi kan tilby treffsikre og gode annonseprodukter til våre kunder, sier Opdahl.

  Design og utvikling av Bonefish.no