Redaksjonen i Østlandets Blad dekket valget med nyhetsredaktør Anders Nordheim Dahl og ansvarlig redaktør Alexander Gjermundshaug

  Ingen skinner som Amedia på lokalavisenes julaften

  Publisert: 31. oktober 2023

  Da klokken slo 21:00 på valgdagen, veltet en flodbølge inn over Amedia-avisenes nettsider. Syv (!) ganger så mange som normalt besøker våre aviser, tok seg inn for å få vite absolutt alt om valgdramaet som utspilte seg landet rundt.

  Mens riksmediene fikk kritikk for å fokusere dekningen sin på partilederne og rikspolitikere, kunne Amedias aviser tilby en pakke som definitivt tok for seg arenaen folk virkelig bryr seg om: Kampen om å bli folkevalgt i landets kommuner og fylker. Og med tallene for hånden, kan vi trygt slå fast at Amedia leverte.

  Vi loggførte 569.277 besøkende abonnenter, en markant økning fra normalen. Av disse brukte hele 475.515 abonnenter mer enn ett minutt på sitt besøk. Det ble registrert totalt 20,3 millioner sidevisninger på selve valgdagen.

  En rekke aviser bidro også til demokratiets store høytidsdag ved å tilby direktesendinger. Her loggførte vi 79.530 unike abonnenter som benyttet seg av dette tilbudet, med en geografisk dekning som spenner over hele landet.

  Design og utvikling av Bonefish.no