Siste frist: Tett På - konkurranse

Publisert: 10. desember 2021
Har du hatt en lokaltilpasset kampanje i år? Det tar bare noen få minutter å melde på!

Vi kårer den beste reklamen i Amedia Marked sine lokale medier. Hver tertial kåres en vinner – og i tillegg kåres en totalvinner ved årets slutt. 

Premie - tur til New York!

Totalvinneren blir presentert på Gullblyanten 2022 og får reise til New York og Advertising Week*!

Vi nærmer oss slutten på året, og siste frist for å melde på din kampanje er 31.12.2021! Det tar kun få minutter å melde på via skjema, og ønsker du heller å dele informasjon på mail, er dette også i orden: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vinner du tredje og siste tertial, vil du være finalist sammen med følgende byråer:

Vinner 1. tertial: Norsk Hydro. 

Med en egenprodusert kampanje som fremmer det grønne skiftet, stakk Norsk Hydro av som med seieren for 1.tertial i konkurransen Tett På. Les mer her.

Vinner 2. tertial: Reklamebyrået Torny&Ingrid. 

Nyheten om Release Arena ble utgangspunktet for ideen, og målet var å bygge en helhetlig historie rundt Release sin arena, samt butikk i Sandefjord. Les mer her.

Godt formidlet til lokalsamfunnet

Konkurransen kårer den beste reklamen i Amedia Marked sine lokale medier. Hver tertial kåres en vinner – og i tillegg kåres en totalvinner ved årets slutt.

I kriteriene til prisen står det blant annet at bidragene skal være lokalt forankret og godt formidlet til lokalsamfunnet. Konkurransen er åpen for kampanjer både på print og digitalt. Reklamebyråer, kreatører og kreative team har anledning til å delta.

I juryen sitter juryleder Magnus Høgberg Hansen fra Anorak, Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Knut Røse fra Schjærven og Beate Carlsen fra Amedia Marked.

Årets vinnerteam blir premiert med en tur til New York og Advertising Week*. Vinneren offentliggjøres på Gullblyanten fredag 25. mars.

*Gitt at arrangementet gjennomføres

 

For mer informasjon om konkurransen, les her

Kontakt

Telefon: + 47 020880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Adresse

Akersgata 34
0180 Oslo
PB 1168 Sentrum
0107 Oslo

Design og utvikling av Bonefish.no