Maks impact og maks dekning i sommer

Publisert: 26. mai 2023

Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt. Det betyr at folk er i modus for herlige merkeopplevelser! Vi i Amedia har alt man ønsker seg av store impact formater for å gi deg synlighet og kreativt spillerom til å engasjere.

Maks impact

Maks inpact

Topscroll
Formatet for umiddelbar oppmerksomhet helt øverst på siden - allerede før man leser nyhetene. Perfekt for å bygge kjennskap eller merkevare med video eller kickstarte en taktisk kampanje!

Fullskjerm
Omtrent samme format som Topscroll, men i leseflyt på forsidene våre. Man kan også gjenbruke samme materiell eller spille videre på historien fra Topscroll.

Dobbel fullskjerm
Vårt absolutt største format med to ganger fullskjerm med 100 % SOV! Her kan man utfolde seg kreativt med både merkevarebyggende og taktisk annonsering på samme visning. Her kan man også bruke video i den første scrollen og deretter vise produkter i neste.

Nå har vi laget en unik sommerpakke med rabatterte priser på våre maks impact formater: Topscroll og Fullskjerm til kun 160 CPM netto ved kjøp for minimum 50.000 kr.

Tilbudet gjelder kampanjer i tidsrommet 20. juni til 20. august 2023.

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.

Maks dekning

Visste du at Amedia med Nettavisen er Norges nest største dekningsmedium? Vi feirer sommeren med å tilby vår nye dekningspakke “Maks dekning” til bare 60 CPM netto ved kjøp for minimum 100.000 kr. Den inneholder standardformater og frekvens 1 per dag for å sikre dekning. Ingen segmentering - bare maks dekning.

Maks dekning

Vi i Amedia er alltid åpne for innspill for å forbedre produktporteføljen vår, så har du et format du vil teste så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.

Design og utvikling av Bonefish.no