Petter Sisselberg er Årets selger i Amedia. Foto: Megapiksel.
Petter Sisselberg er årets selger i Amedia

  Petter Sisselberg er årets selger i Amedia

  Publisert: 13. mars 2024

  Torsdag og fredag forrige uke samlet Amedia hele annonsesalget til årets salgskonferanse og Amedia Awards. Her var over 260 mennesker fra hele Norge samlet på Quality Hotel Expo Fornebu. Petter Sisselberg, KAM i Nasjonalt Salg, gikk av med seieren som årets selger i Amedia 2023.

  – Dette var en skikkelig hyggelig overraskelse. Jeg føler at det har vært et godt 2023, men samtidig er det en helhet og en sterk kultur som står bak. I tillegg kan jeg takke de fantastiske kundene og byråene jeg jobber med for denne seieren, sier Petter Sisselberg.

  Juryen besto av salgsdirektør i Amedia Christian Thu, konserndirektør Annonse Hilde Norddal, samt Øivind Ludvigsen og Jan Arild Tveten fra mediehuslinjen i Amedia.

  – Petter Sisselberg har levert særdeles gode resultater over lang tid og stod tydelig frem som en solid ener i 2023. Han brenner for at våre kunder skal lykkes gjennom våre kanaler og er alltid opptatt av å hjelpe kundene i å nå sine mål. Petter er virkelig en verdig vinner av årets selger i Amedia, sier salgsdirektør Christian Thu i Amedia.

  Heder og ære

  I tillegg til årets selger ble også årets salgsleder, årets salgsteam, årets case og årets bidragsyter kåret under Amedia Awards.

  Kai Alan Thomas fikk prisen for årets salgsleder. Han er salgsleder i Amedia Salg Telemark og Agder.

  Salgsteamet Buskerud og Vestfold Nord ble kåret til årets salgsteam, mens Nina Elisabeth Winther, salgssjef i Amedia SMB, fikk utnevnelsen som årets bidragsyter.

  Årets case ble også premiert under Amedia Awards. Den gikk til “Sparebanken Sør“ i regi av Kai A. Thomas, salgsleder Telemark og Agder og Oda Waale, innholdsprodusent i Amedia Innholdsbyrå.

  – I Amedia har vi en sterk salgskultur og brennende ønske om at norske annonsører skal lykkes gjennom norske redaktørstyrte medier. Vi kan se tilbake på mange sterke prestasjoner fra 2023, som vi også tar med oss i 2024. En ting er de som får sin velfortjente heder og ære under Amedia Awards, men det er langt flere som fortjener skryt og som gjør en fantastisk innsats hver eneste dag. Hver og en som jobber med annonse i Amedia er viktige bidragsytere, slik at alle våre aviser kan skape troverdig og vesentlig journalistikk, sier konserndirektør Hilde Norddal hos Amedia.

  Design og utvikling av Bonefish.no