TIL AMEDIA: Børre Svendsberget og Wenche Barbara Myrvang til Amedia Salg og Marked. Foto: Ihne Pedersen.

  Svendsberget og Myrvang til Amedia Salg og Marked

  Publisert: 20. januar 2023

  Børre Svendsberget (43) og Wenche Barbara Myrvang (32) er ansatt i Amedia Salg og Marked.

  Svendsberget kommer sist fra Diar som er et joint-venture-selskap, og eies 50/50 av Aller Media og Amedia. Der jobbet han med salg i to år. Han er nå ansatt som Key Account Manager i Amedia Salg og Markeds kundeteam.

  Svendsberget var på plass hos Amedia Salg og Marked rett før jul. Han har lang erfaring fra kundesiden, fra blant annet Clas Ohlson. Der var han blant annet markedsansvarlig og salgs- og markedskoordinator.

  God kjennskap til Amedia

  – Gjennom Diar er jeg blitt spesielt godt kjent med Amedia og deres digitale produkter. Jeg gleder meg nå stort til å komme ordentlig i gang, bli godt kjent med kundene og få bruke hele verktøykassen til Amedia, sier Børre Svendsberget.

  Mye spennende på gang

  Wenche Barbara Myrvang startet 2. januar og kom sist fra en stilling som forretningsutvikler og produktansvarlig for innskudd for bedriftssegmentet hos DNB. Der har hun hatt totalansvaret for innskuddsporteføljen for Norge og internasjonalt for utvikling, forenkling og prising av produkt på tvers av alle kanaler. Her har Myrvang opparbeidet seg lang erfaring innenfor produktutvikling basert på kundeinnsikt og data – samt digitalisering og prosjektledelse i tverrfaglige team.

  I Amedia Salg og Marked går hun inn som produktsjef for kjennskap og merkevare i produktteamet.

  – Det å gå fra bank til media er en spennende overgang. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Amedia Salg og Marked som organisasjon. Vi har mye spennende på gang, sier Wenche Barbara Myrvang.

  Mariell Kversøy Enge, direktør for kommersiell produktutvikling og Beate Carlsen, salgsdirektør hos Amedia Salg og Marked - er fornøyde med rekrutteringen.

  – 2023 blir et spennende år i mediemarkedet – og vi setter pris på mye ny kompetanse og erfaring inn til Amedia Salg og Marked. Vi er veldig glade for å få Wenche og Børre på plass hos oss, sier Mariell og Beate hos Amedia Salg og Marked.

   

   

   

  Design og utvikling av Bonefish.no