Whitefox og Coop Nordland til topps i «Tett På» 2016

  Publisert: 03. mars 2017

  Whitefox og Coop Nordland vant Amedia Markeds reklamekonkurranse «Tett På» i 2016 med kampanjen «Coop Nordland 100 år»

  Whitefox og Coop Nordland vant Amedia Markeds reklamekonkurranse «Tett På» i 2016 med kampanjen «Coop Nordland 100 år»

  - En reklamehistorie med kvalitet fra start til mål. Lokal reklame på sitt aller beste, sier konserndirektør Victoria Schultz i Amedia.

  Vinneren ble offentliggjort og takket under fredagens Gullblyanten hvor reklameeliten i Norge var samlet for å hylle de beste reklamearbeidene fra 2016.

  «Tett På» kårer den beste reklamen/annonsen i Amedia Markeds lokale medier, både på papir og digitalt. Med dette ønsker Amedia Marked å inspirere til kreativitet på de lokale flatene.

  I hvert kvartal 2016 er det blitt kåret en vinner – og fire kvartalsvinnere konkurrerte om topplassen i «Tett På» hvor premien er en tur for tre personer til ad: tech-konferansen som går av stabelen i oktober 2017 i New York.

  De fire som konkurrerte om topplasseringen var følgende; Krysspress med reklame for VENN AS med kampanjen «Vi som elsker Nord-Norge» fra 1. kvartal, Whitefox med reklame for Coop Nordland fra 2. kvartal, Findriv med reklame for Frydenbø og Volvo fra 3. kvartal og I&M Kommunikasjon med tøffelhelt-annonsen for TOVA, Shoes for life, i kvartal 4.

  TeamfotoBak vinnerkampanjen til Coop Nordland står byrået Whitefox med grafisk designer Lene Vikjord samt frilansdesigner og fotograf Martin Losvik. Markedsføringsleder hos Coop Nordland SA er Cicilie Solstad Schjølberg.

  Byrået Whitefox er imidlertid blitt oppløst siden Coop Nordland-kampanjen ble levert og designer Lena Vikjord, som var meget sentral i kampanjen hos Whitefox, har begynt hos nettopp Coop Nordland.

  - En herlig kampanje som viser en rik historie. Dette er reklame med sjel og som gir oppmerksomhet. Det er reklame med et budskap som publikum gjerne bruker tid på. Strålende utført arbeid, sier Victoria Schultz i Amedia.

  I juryens begrunnelse står det blant annet følgende: «Årets vinner har 100-årsjubileum, og feirer dette med et dypdykk i arkivet. Kampanjen er nostalgisk og er svært godt gjennomført på alle lokale flater …».

  Juryen har bestått av følgende personer: Marie Sundling fra Amedia Marked, Creative i SMFB Sveinung Arnestad, partner og kreativ leder i S&B-N Christian Bråthen-Nordland samt juryleder og kreatør/partner i Anorak; Magnus Høgberg Hansen.

  For mer informasjon, kontakt kommunikasjonsansvarlig Anette F. Gulbrandsen i Amedia Marked på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 958 46 003.
  Bilde 1: Bilde fra Kampanjen til vinneren Coop Nordland i «Tett På» 2016.
  Bilde 2: Foto av vinnerteamet: Cicilie Solstad Schjølberg (f.v.), Lene Vikjord og Martin Losvik.

  Design og utvikling av Bonefish.no