Jobb hos oss

Ønsker du en variert hverdag med spennende arbeidsoppgaver, engasjerte kollegaer og gode muligheter for utvikling? Da kan Amedia Salg og Marked være det rette valget for nettopp deg og din karriere! 

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Konsernet er i kraftig vekst med ansatte spredt over hele landet. Det som samler oss ersamfunnsoppdraget og journalistikken. Det er det som er vår forretningside.

Amedia er i kontinuerlig utvikling. Derfor trenger vi stadig nye kollegaer som kan hjelpe oss til å bli enda bedre slik at vi sammen vinner kampen om folks tid. Basert på grundige undersøkelser trekker våre medarbeidere frem at det er verdien av samfunnsoppdraget og egenskapene frihet og samspill som er de viktigste kjennetegnene ved Amedia som arbeidsgiver.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Våre medarbeidere opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. At Amedia er et godt sted å jobbe, ble også bekreftet da vi for andre år på rad er sertifisert som Great Place To Work.

Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder. Amedia er et stort konsern som gir ansatte store muligheter for utvikling internt samt spennende karrieremuligheter på tvers av forretningsområder.

 

Slik er det å jobbe hos oss:

“Samfunnsoppdraget Amedia er med på å løse er en av de største grunnene til at jeg har jobbet så lenge i konsernet.

Det som gjør det spennende å jobbe i Amedia er først og fremst menneskene som jobber her, kompetansemiljøet, og at det er et stort konsern som gir mange muligheter.”

- Beate Carlsen, Salgsdirektør i Amedia Salg og Marked

 

Søk jobb hos oss

Vi er alltid interessert i å få dyktige folk med på laget. Send gjerne en åpen søknad på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Se alle ledige stillinger for hele Amedia-konsernet her.

Amedia Salg og Marked AS er en del av Amedia-konsernet. Dersom du kun ønsker å se stillinger for Amedia Salg og Marked, må du velge dette under "Selskap".

Design og utvikling av Bonefish.no