FAQ - Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene om Amedia Marked,  annonsering og våre produkter. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt her? Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om Amedia Marked
Hva gjør Amedia Marked?

Amedia Marked selger annonseplass i Amedias over 100 lokalaviser, samt Nettavisen. Les mer om oss her.

Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

Du finner vår kontaktinformasjon under Kontakt oss. Se også oversikt over våre ansatte.

Jeg kunne tenke meg å jobbe hos dere, hvordan går jeg frem?

Så hyggelig! Vi er alltid interessert i å få dyktige folk med på laget. Under Jobb hos oss finner du mer informasjon om hvordan det er å jobbe i Amedia Marked, samt hvordan du søker. 

Annonsering
Hvorfor burde jeg annonsere gjennom Amedia Marked?

Det er mange grunner til at du som annonsør burde velge oss. Høy dekning, lokal kontekst og unik treffsikkerhet gjennom aID er bare noen av de. Les mer om hvorfor du bør velge oss og lokale medier når du skal annonsere.

Hvilke aviser kan jeg plassere annonsen min i?

Vi representerer over 100 lokalaviser i Norge, samt Nettavisen. Se oversikt over alle våre aviser

Hvilke annonseformater og -produkter tilbyr dere?

Gjennom Amedia Marked kan du annonsere både i papiravi og digitalt. Vi tilbyr ulike former for bannerannonser, innholdsmarkedsføring, programmatisk annonsering, DM og demografiske data. Finn ut mer om våre produkter

Hvor finner jeg informasjon (lesertall o.l.) om de ulike avisene?

For mer informasjon om hver enkelt avis og mulighetene for annonsering, se oversikten over våre aviser - der finner du lenker til avisenes annonseweb. Se også avisoversikt - papiravis og avisoversikt - digitalt for leser-, deknings- og opplagstall. 

Jeg ønsker å annonsere i Amedias aviser, hvordan går jeg frem?

Ta kontakt med våre selgere, eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Hva er materiellfrist?

Materiellfristen avhenger av hvilke(n) avis(er) du skal annonsere i, samt om det er digitalt eller på print. Se mer informasjon om bestilling av annonser, materiellfrister og lignende.

aID målgruppedata
Hva er aID?

aID er identitetsprofilen til våre avislesere. 8 av 10 sidevisninger på våre aviser kommer fra innloggede brukere, noe som gir oss innsikt i og kunnskap om våre aID-brukere, og dermed også muligheter for god målretting av innhold og annonser. Les mer om aID målgruppedata her. 

Design og utvikling av Bonefish.no